|
|
Przesunięty przez: Administrator 2010-08-19, 12:25 |
"Szczęśliwe zakończenie to luksus..." |
| Autor |
Wiadomość |
Ania11
|
Wysłany: 2010-07-11, 19:50 "Szczęśliwe zakończenie to luksus..."
|
|
|
"Szczęśliwe zakończenie to luksus, na jaki może sobie pozwolić fikcja."
Lepszy rydz, niż nic!!! Niech żyje bujna wyobraźnia - skoro to jedyne, co nam pozostało!
A poważnie - prawdziwe szczęśliwe rozwiązanie okazuje się być innym, niż proponuje skrypt. I chyba nikt nie narzeka, że znalazł coś o wiele wspanialszego niż początkowo szukał. A obwiniać się o swoje wstępne błędy w oczekiwaniach chyba nie warto, skoro to one skłaniają nas do rozpoczęcia poszukiwań.
Wszystkie moje osobiste ustawienia zakończyły się znalezieniem dobrego, szczęśliwego rozwiązania. (z wyjątkiem jednego, ostatniego, ale pozwoliłam na to... Głową muru się nie przebije, przynajmniej ja nie zamierzam... Postanowiłam go obejść.)
Niektóre wymagały "dokończenia" w realu - podjęcia konkretnego działania, sposobu zachowania w życiu.
Również reprezentując nauczyłam się paru przydatnych umiejętności.
Gdybym nie wierzyła, że jakieś szczęśliwe zakończenie (a właściwie dobroczynny przebieg!!!) jest w ogóle możliwe, nie przychodziłabym na ustawienia. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|